"Het bestuur van Sahne"  
 
Ali Develioglu
Filiz Sönmez
Murat Tuncel
İbrahim Yarar
Duygu Öztek
 
     
     
 


 
 

 

 
Ali Develioglu a.develioglu@tiscali.nl
" Ali Develioglu is geboren in Istanbul en leeft nu ruim 20 jaar in Rotterdam. Hij publiceerde onder andere een poëziebundel genaamd "Kletsgrage Zonnepitten" en een geschiedenisboek met de titel "De Zuinige Visser aan de Haringzee. De geschiedenis van Nederland" . Hij werkte jarenlang als journalist bij verschillende Nederlandse en Turkse bladen en kranten.In 1990 kreeg hij voor zijn werk een journalistieke prijs. Sinds 1992 is Develioglu als programmamaker werkzaam bij het Turkstalige radioprogramma van de NPS in Hilversum. Hij is daarnaast onder andere muzikant en heeft jaren in een bandgespeeld. Hij is de oprichter van Sahne en is bij de stichting de afgelopen jaren werkzaam als algemeen coördinator."
Filiz Sonmez filizim@hotmail.com
 "Geboren in Antakya. Na de lerarenopleiding heeft zij in Turkije drie jaar als lerares gewerkt. Zij woont sinds 1991 in Den Haag en is daar al tien jaar werkzaam als lerares. Zij is een van de oprichters van de toneelgroep `Su Theater`. Momenteel is zij de coördinatrice van deze theatergroep, waarin zij zelf ook speelt. Sinds 1998 is zij bestuurslid van Sahne en sinds kort is zij de voorzitster van de stichting"
Murat Tuncel mut052@hotmail.com
"Geboren in Kars. Na de lerarenopleiding heeft hij tot 1984 als leraar gewerkt. In Turkse literaire tijdschriften zijn vele artikelen, essays en verhalen van Tuncel verschenen. De eerste roman van Tuncel is in 1981 verschenen en sindsdien heeft hij een aantal romans en verhalenbundels gepubliceerd. Een recent boek van zijn hand is in het Nederlands verschenen. Tuncel heeft in Turkije enkele letterenprijzen op zijn naam staan. Momenteel doceert hij, naast zijn werk als leraar in Den Haag, Turkse literatuur aan het Rotterdams Conservatorium. Hij is sinds 1996 bestuurslid van Sahne."
İbrahim Yarar i.yarar@hotmail.com 
 “ Geboren in 1967 in Turkije. Oprichter van verschillende Toneelgroepen in zijn geboorte stad. In Rotterdam: oprichter vande toneelgroep Alayli. Regisseur en toneelspeler. “

Duygu Öztek duygu_oztek@hotmail.com
“Geboren in 1983. Studente psychologie aan de Universiteit van Leiden. Toneelspeelster.”

 

               
© 2003-2008 www.sahne.nl,Inc.
All Rights Reserved webmaster<<>>cemodogan@hotmail.com